2007-04-18

Den naturliga våren är ålderns höst


4 grader ute. Cyklar i yllerock. Möter teknolog i kortbyxor. Jag är så jävla gammal. Eller så är jag konfirmerad men inte han.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tror inte att det beror på att man konfirmerat sig och inte heller beror det på om man är en 28-årig slacker eller inte. Har man kortbyxor när det är 4 grader plus beror det på att man är 36, dricker Hobgoblin på Upplands, har därtillhörande röv och mage, studerar fysisk datavetenskap (à 10p. per termin), har jobbat i 10 år i en lokal ICAbutik i Markaryd och gillar att läsa Warhammerböcker.

Man är kort och gott en idiot om man har kortbyxor och jag tror att yllerock är det enda som är acceptabelt vid en sådan temperatur.

Anonym sa...

Jag tror inte att det finns någon "lokal" ICA-butik i Markaryd, konsum däremot och Rema 1000. ICA Maxi (Markant) däremot, kan ju inte kallas för en lokal butik direkt...

Anonym sa...

jag gillar den här anonyma kommenteringen av min blogg. det ger en illusion av att finfrämmat varit här och läst.

Anonym sa...

Du bloggar lite lite för att din blogg någonsin skall bli poppis och frekventeras av vilt främmande.

Du måste minst ha tre fyra inlägg i veckan. Utan dem är man ingenting i det digitala mediebruset.

Sen så vill jag plötsligt inte tillbaka till Sverige. Såg bilder därifrån av stackars satar som hade mössa och vantar även om vinterjackan varit utbytt mot en vårvariant. Fan vad det svenska vädret suger svettig pung.