2007-06-15

Och så tar vi den en gång till: Ja. Du är normal.

SVT lanserar ett sexprogram såg jag. Fan vad spännande. Fan vad fräscht. Fan vad djärvt. Sexualupplysning, det behöver det svenska folket.

Jag har naturligtvis sett Fråga Olle på femman. Informativt, säkert, och det kanske alltid behövs information för de nya generationerna som växer upp. Men egentligen sägs ju inget nytt, har man läst Kamratposten kan man ju skita i det. Ja, du är normal.

Sen kom det där "tjejprogrammet" på trean. Det är som ett enda långt dildoparty fyllt med redbullochvodkabälgande, mulliga, grisnästa blondiner med hela garderober fyllda med sexleksaker, med skillnaden att du tvingas titta på. Man vrider sig i soffan av skam, men även om det finns en ny och sexuellt frispråkig generation som kan sprida klamydia så finns det intet nytt under solen. Ja, du är normal.

Nu alltså i SVT. Bolaget som borde kunna utveckla tv-mediet - och som gjort det också under alla herrans år - kommer och skapar sig en blek kopia (återstår ju i och för sig att se) av reklamkanalernas röstfiskeredskap några år efter de andra! Låt oss samfälligt göra vågen för deras nytänkande, dessa televisionärer!

Jag skiter i om SVT har EN tittare, de ska inte apa efter reklamkanaler och göra billighets-tv för att nån jävla idiot tror att det är det unga tittare vill ha. Ja, alla är intresserade av sex, men det betyder inte att ni behöver sända puttriga program om det där ministrar får trä kondomer på gurkor.

Folk vill supa ohämmat. Därför skapades Systembolaget.

Den springande punkten - il nucleo di barboncino - i min kritik är hur oerhört simpelt det är med sexprogram. Det är ju det enklaste sättet i hela världen att få folk att titta.

Folk kollar som om de kollade på kokain. Sex är basalt. Ja, basalt som mat, luft och sömn. De tre sistnämnda är dessutom livsnödvändiga och därmed ännu viktigare - och ändå slipper man svettiga överläppar och tillgjort skälmska blickar i matlagningsprogrammen. Eller det gör man förstås inte, men då är de inte lika uppenbart osexiga.

Det är ju så oerhört tråkigt. Det är så sjukt banalt. Det är så GALET osexigt.

2 kommentarer:

lybban sa...

Din bästa hittills. Inte ett osant ord.

Kanske det där med att du verkar gilla systembolaget. det gör du väl inte?

Crom! sa...

jodå. det är nog rätt nyttigt för mig.